VIASERV PROD S.R.L

Consultanta

0752 377 875

Despre noi

    

Slide 2

Activitate

Activitatea VIASERV PROD este cea de producerea a plasei de sarma zincata impletite si distribuirea acestora catre agentii economici din ud: Bistrita-Nasaud.
Orice gradina de flori, legume, plantatie de pomi sau arbusti fructiferi are nevoie de un gard de protectie, si nu numai. Majoritatea plantelor adora lumina asa ca, din acest punct de vedere, gardul din plasa de sarma este recomandat pentru dezvoltarea optima a acestora. Imprejmuirea unei livezi noi sau a unei plantatii se face din necesitatea de a proteja culturile nou nfiintate.

Plasa zincata

Plasa zincata este unul dintre cele mai folosite materiale atat de constructori, cat si de persoane fizice intr-o varietate mare de domenii. Un gard de plasa este cel mai des intalnit model pentru imprejmuirea diverselor suprafete.
Acest material este realizat din sarme de otel zincate. Datorita faptului ca are o textura aproape elastica ce se datoreaza firelor de sarma zincate din care este realizata, plasa de gard zincata este un tip de material foarte usor de utilizat si potrivit atat pentru constructorii experimentati, cat si persoanele fizice care nu au o experienta in acest sens.

Slide 1
Slide 3

Materia prima

Materia prima va fi cumparata de la mici furnizori din zona urmand sa fie introdusa in masina automata de impletit sarma zincata.Controlul masinii este asigurata de un automat programabil cu HMI.Stabilirea dimensiunilor plasei de sarma impletita se face prin setarea lungimii si latimii dorite,pe ecranul consolei de programare aflata pe panoul frontal al dulapului de actionare.Pe ecranul consolei mai apar si valorile instante pentru numarul de ochiuri si de randuri.Latimea ochiului poate fii de 40,50,60,70mm. Capacitatea de ambalare acopera capacitatea de productie a liniei de plase impletite.

Viziune

VIASERV PROD S.R.L isi propune sa devina un renume pe piata de producere a plasei impletita si distribuirea acestora in judetul Bistrita-Nasaud si ulterior in toata tara.

Sectiune 4
Sectiune 4

MISIUNE

VIASERV PROD S.R.L se angajeaza sa ofere servici de inalta calitate in acest domeniu de productie de plasa de sarma, adaptate la cerinta si necesitatile clientului.

Perspective de viitor

• Perspectiva client: se va urmari satisfactia permanenta a clientului prin furnizarea de produse de inalta calitate, care sa se plieze pe nevoile acestora.

• Perspectiva de dezvoltare: Se urmareste obtinerea unor venituri suficiente de mari in primii ani de activitate, astfel incat ulterior sa creasca numarul de angajati.

Sectiune 5
Cere oferta

Completaza formularul de mai jos, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a stabili toate detaliile...

VIASERV PROD S.R.L © 2023